triocol4.jpg (44874 bytes)

JENSENS jazz SERENADERS

Jazz til enhver lejlighed ...
JENSENS jazz SERENADERS er swingende gladjazz. Det er professionelt, det er fest og farver, det er dansemusik og lyttemusik, det er New Orleans musik med spilleglæden og ærbødigheden for de gamle jazzmestre i behold. 
Orkestret har turneret i Sverige, Tyskland, England, Norge, Holland og naturligvis i Danmark - med stor succes - og har endvidere udgivet 13 CDer.

JENSENS jazz SERENADERS:
Nan Ehrenstraale på kontrabas, Kurt Jensen på klarinet, tenorsax, sang og Nina Ehrenstraale på tenorbanjo og sang, samt pift. Lejlighedsvis udvides med piano, eller med trompet, trombone eller trommer op til et seks mand New Orleans Jazzband. se JENSENS NewOrleans BAND.

Jazzsangerinde
Gruppens sangerinde er Nina, som  har høstet stor anerkendelse på jazzfestivaler og jazzklubber både i Danmark og udlandet. Indtil videre kan hun høres på ti af JENSENS CDer. Hun synger bl.a. det gamle Patsy Klein nummer "Crazy", Irving Berlin nummeret "Always", "Avenuen" og er blevet særdeles populær med bl.a. "On A Coconut Island" samt NewOrleans hymnen "How Great Thou Art" (se CD listen).
Udover sine mange sangnumre, er Nina også blevet kendt for sit fine tenorbanjospil, både som rytmemusiker og som solist samt sin fantastiske måde at pifte soloer på.

Jazzklassikere og evergreens...
Besætningen med bas, banjo og klarinet/sax og evt. trommer eller piano, har vist sig velegnet til mange slags arrangementer: Koncerter, receptioner eller dansemusik osv. Ensemblet har stor erfaring og er velrenommeret fra utallige arrangementer, fester, jazzklubber, festivaler. (læs anmeldelser)

 

JENSENS Jazz SERENADERS  | JENSENS New Orleans BAND
Nan Ehrenstraale  |  Kurt Jensen  |  Bogaardsvej 106  |  DK 3050 Humlebaek   |   Denmark
Phone: +45 - 4919 2637  |  mob +45 - 5114 3090

mail@ jensenjazz.dk    |   www.jensenjazz.dk